Futbol

El Sevilla assalta el fortí de l'ONO Estadi i es referma en la quarta plaça (1-3)

L'ONO Estadi ha deixat de ser un fortí aquesta temporada. El Mallorca, que havia guanyat els eu partits disputats al seu estadi, ha vist com el Sevilla ha trencat la impecable ratxa dels balears a casa. En un duel directe en la lluita per entrar a la zona Champions, els sevillistes han imposat la seva eficàcia i han sumat un triomf per 1-3 que els consolida a la quarta plaça de la classificació. En l'altre partit avançat de la jornada, el Deportivo ha derrotat el Xerez a Riazor per 2-1.

Actualitzat
Mallorca, 1 - Sevilla, 3

Per primera vegada des que va començar la temporada, el Mallorca no ha guanyat en un partit a casa. Els illencs, que tenien 10 victòries en 10 partits a l'ONO Estadi, han perdut contra el Sevilla en un duel directe. El partit s'ha posat molt aviat de cara per als locals, que s'han avançat amb un gol matiner de Mario Suárez i a més han vist com el Sevilla es quedava amb deu per l'expulsió de Negredo. Però en inferioritat numèrica, els visitants han pogut fer l'empat a un per mitjà de Navas, que ha batut Aoaute. En el temps de descompte de la primera meitat, Ramis ha estat expulsat i també ha deixat el Mallorca amb deu jugadors. Amb igualtat de forces, el Sevilla ha imposat la seva eficàcia i s'ha acabat imposant amb claredat. Dragutinovic, en el minut 56, ha sorprès Aouate amb un llançament de falta i Perotti, en el 62, ha fet la sentència definitiva. Els sevillistes, que han acabat amb nou per l'expulsió de Zokora, han sumat un triomf que els referma a la quarta posició, ara amb cinc punts d'avantatge sobre el Mallorca.

Deportivo, 2 - Xerez, 1


El Deportivo es manté una jornada més en zona europea en guanyar el Xerez per 2-1 a Riazor. Tot just començar el partit, Moreno ha comès penal sobre Colotto i Guardado ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima. Poc després, l'entrenador Ernesto Gorosito ha estat expulsat i els gallecs han fet el segon mitjançant Riki. Els andalusos, però, han retallat distàncies abans del descans gràcies a una diana de Mario Bermejo. El Deportivo ha continuat dominant a la represa i ha pogut augmentar la seva renda amb un xut de Juan Rodríguez que s'ha estavellat en el travesser. El 2-1, però, ja no s'ha mogut. El Xerez veu com la salvació se li complica cada vegada més.
Anar al contingut