El Sevilla, amb gols de Sarabia i Vitolo, manté el pols a la part alta de la taula (2-0)

Els de Sampaoli han patit per guanyar l'Eibar a casa. Finalment, però, l'equip de Sevilla s'ha emportat els tres punts que el mantenen a la part alta. Amb la victòria, el Sevilla supera, de forma provisional, el Barça a l'espera del partit d'aquest diumenge contra el Leganés

El Sevilla ha patit per guanyar el partit i trencar la ratxa de tres victòries consecutives d'un Eibar amb moltes ganes i recursos, excepte el del gol (2-0).

Als de Sampaoli els ha costat més d'un quart d'hora entrar en el partit davant d'un Eibar molt concentrat. El Sevilla, en alguna contra, ha dibuixat esbossos del que volien fer davant la porteria de Yoel Rodríguez, però ha estat Pedro León el que ha donat el primer ensurt a l'altre porter, Sergio Rico, amb una centrada xut molt ajustada al travesser.

La complicació dels sevillistes per treure la pilota els ha obligat a buscar la fórmula del joc directe i, amb aquest recurs, ha arribat l'1-0 després d'una precisa passada del montenegrí Stevan Jovetic i rematada sol de Pablo Sarabia (31'). L'Eibar ha tingut opcions de marcar l'empat a la segona part, però el Sevilla ha trobat la tranquil·litat amb el segon gol, de Vitolo (2-0), en el minut 91.