El Sevilla acompanyarà el Barça, el Getafe i el Deportivo a les semifinals de la Copa del Rei

El Sevilla s'ha convertit en el quart i últim semifinalista de la Copa del Rei. En la represa dels 33 minuts que quedaven, que es van disputar ahir a porta tancada al camp del Getafe pel cop d'ampolla al cap que va rebre Juande Ramos, el marcador no va variar i el 0-1 de Kanouté al Ruiz de Lopera dóna la classificació als sevillistes. D'aquesta manera, el Sevilla estarà en el sorteig de dijous juntament amb el Braça, el Dépor i el Getafe.

El president del Getafe, Ángel Torres, es va posar entremig dels presidents del Sevilla, José María del Nido, i del Betis, José León, per posar-hi pau abans de començar el partit. Sensacions estranyes al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe, amb les graderies buides. Ara bé, la llotja, plena a vessar. Va ser un bon dia per sentir els comentaris i els crits dels jugadors.

El Betis necessitava fer dos gols en poc més de 30 minuts per remuntar l'eliminatòria, però no només no en va fer cap, sinó que ni tan sols va xutar entre els tres pals. La vegada que hi va estar més a prop, una, desviada de Robert. De fet, Contreras va tenir més feina per evitar el gol del Sevilla que no pas el seu col·lega a la porteria rival. Luis Fernández va posar tots els davanters dins del camp, però no hi va haver manera.

El Sevilla estarà dijous en el sorteig de les semifinals de la Copa del Rei. L'esperen el Barça, el Dépor i el Getafe.