El català Albert Español serà un dels vuit catalans que seran a Budapest.
Waterpolo

El seleccionador espanyol de waterpolo inclou vuit catalans en la llista de tretze convocats per disputar l'Europeu a Budapest

El seleccionador espanyol Gabriel Hernández ha inclòs vuit catalans en la llista de tretze convocats per disputar l'Europeu de Waterpolo a Budapest. La principal baixa destacable de la llista facilitada pel seleccionador és el porter Daniel López, que cau de la convocatòria per decisió tècnica.

Actualitzat

El seleccionador espanyol Gabriel Hernández ha inclòs vuit catalans a la llista de tretze convocats per disputar l'Europeu de Waterpolo a Budapest. La principal baixa destacable de la llista facilitada pel seleccionador és el porter Daniel López, que cau de la convocatòria per decisió tècnica.

Els convocats comencen el dia 8 de juliol una petita concentració a Catalunya, al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), i s'hi estaran fins a l'11 de juliol, quan tornaran cap a Budapest.

El campionat d'Europa començarà el 14 de juliol i acabarà el dia 27 del mateix mes. La selecció espanyola està en el grup B i haurà de competir amb equips com Sèrbia, Croàcia, Hongria, Alemanya i França. El primer rival dels espanyols serà Croàcia, el dia 15 de juliol, a les 20.30.

Anar al contingut