Els jugadors de Corea del Sud, durant un entrenament (Reuters)
Futbol

El seleccionador de Corea del Sud canvia els dorsals als jugadors per confondre els "espies" suecs

El seleccionador, Shin Tae-yong, va admetre que va canviar els dorsals dels jugadors per confondre els observadors rivals

Actualitzat

El seleccionador de Corea del sud, Shin Tae-yong, va fer una curiosa revelació en la roda de premsa prèvia al partit d'avui contra Suècia (14.00), en l'estrena de les dues seleccions al Mundial de Rússia. "He sentit a dir que els occidentals no ens saben distingir, així que vaig decidir fer servir un petit truc per confondre els adversaris. No hi ha res de mal, en això", va admetre per revelar que els jugadors s'havien exercitat amb els dorsals canviats en els partidets de preparació. 

De fet, aquesta tàctica de distracció va arribar després que es va interceptar un integrant de l'equip tècnic suec, Lars Jacobsson, intentant espiar els entrenaments de la selecció coreana a la concentració prèvia, a Àustria. La delegació sueca ja es va disculpar per aquest incident, però Shin es va mostrar comprensiu: "Tots intentem tenir la màxima informació dels nostres rivals, és part de la nostra feina", va comentar.

 

Anar al contingut