El Schalke esvaeix el somni del València (3-1) i accedeix als quarts de la Champions

El Schalke 04 va derrotar el València (3-1) i ha accedit als quarts de la Champions. En el minut 17, centrada de Topal i Ricardo Costa, gairebé sense voler, remata al fons de la xarxa. Els homes d'Unai Emery tenien el matx controlat, però van veure com Farfán, amb una falta magistral, empatava en el 40. Als set minuts de la represa, Guaita no està encertat en un refús i Gavranovic aprofita l'errada per fer el segon dels alemanys. L'equip xe va buscar el gol que capgirés l'eliminatòria, però Farfán va sentenciar en el 94.

Raúl s'ha convertit en el jugador amb més partits en la història de la Champions, 140, i supera així el mític Paolo Maldini. El madrileny va demostrar que està en bona forma, tot i que les seves rematades no van veure porteria. El València es va avançar en el 17, després d'una gran acció individual del turc Topal, que va acabar amb la rematada involuntària de Ricardo Costa a la xarxa. Els d'Unai Emery van dominar la primera part, però cinc minuts abans del descans, el peruà Farfán va batre Guaita amb un llançament genial de falta directa.

I tot just començar la segona part, una errada del porter del València a la sortida va permetre la rematada de Mario Gavranovic, que va suposar el 2-1. Aduriz va tenir l'empat a les botes, però no va saber resoldre un u contra u amb el porter Manuel Neuer. La pilota va acabar a córner.

Farfán sentencia

El València es va desesperar i, en els últims minuts, i al contraatac, el Schalke es va fer un fart de crear perill. Gavranovic va xutar al pal primer, i contra el travesser en una altra acció des de la llarguíssima distància. I ja en temps afegit, una altra vegada la "Foquita" Farfán va superar Guaita amb moltíssima qualitat. El Schalke serà, divendres de la setmana que ve, al sorteig dels quarts de final de la Champions.