Víctor Muñoz és el tercer entrenador destituït a la Segona Divisió. (Foto: Reuters)
Víctor Muñoz és el tercer entrenador destituït a la Segona Divisió. (Foto: Reuters)
Futbol

El Saragossa destitueix Víctor Muñoz tot i estar a només un punt de la promoció d'ascens a Primera

El Consell d'Administració del Saragossa ha decidit prescindir del tècnic i del seu equip de col·laboradors, i ha arribat a un acord amb Ranko Popovic per substituir-lo

Actualitzat

El Consell d'Administració del Saragossa ha decidit prescindir del tècnic Víctor Muñoz i del seu equip de col·laboradors. El club aragonès ha agraït la feina feta pel fins ara tècnic del primer equip i li ha desitjat tots els èxits en el seu futur professional. Tot i que el Saragossa ocupa ara mateix la vuitena posició de la classificació amb 20 punts, a només un de la zona de promoció d'ascens a Primera, la derrota de dissabte passat al camp del Numància per 2 a 0 ha acabat amb la paciència de la directiva aragonesa.

El substitut de Muñoz per al que queda d'aquesta temporada i la següent serà Ranko Popovic. El serbi, format com a futbolista al Partizan de Belgrad, va jugar a Grècia, Espanya (Almeria) i Àustria abans de fer el salt a la banqueta. Ha entrenat a Àustria, Sèrbia i especialment a l'Àsia (va ser el tècnic del Cerezo Osaka de la lliga japonesa entre d'altres). Popovic arribarà aquest dimarts a Saragossa per ser presentat al migdia.

Víctor Muñoz és el tercer entrenador destituït aquesta temporada a la Segona Divisió després de Santi Castillejo (Llagostera) i Miquel Olmo (Sabadell).

Anar al contingut