Futbol

El Santos desmenteix que el Barça hagi fet un primer pagament de 10 milions d'euros per Neymar

El Santos ha emès un comunicat oficial desmentint qualsevol acord amb el Barça pel traspàs de Neymar i ha insistit que el jugador brasiler té contracte fins al 30 de juny del 2014. Segons algunes informacions publicades en diversos mitjans de comunicació, el Barça ja hauria fet un primer pagament de 10 milions d'euros pel traspàs.

Actualitzat
El Santos ha emès un comunicat oficial desmentint qualsevol acord amb el Barça pel traspàs de Neymar i ha insistit que el jugador brasiler té contracte fins al 30 de juny del 2014. Segons algunes informacions publicades en diversos mitjans de comunicació, el Barça ja hauria fet un primer pagament de 10 milions d'euros pel traspàs.

"El Santos rebutja qualsevol possibilitat de venda del jugador Neymar al Barcelona o a qualsevol altre equip. No hi ha negociacions en curs, i el club remarca que el davanter té contracte fins al 2014 i ho complirà fins al final", assegura la nota publicada en el web oficial del club brasiler.

Tot i el desmentit oficial del Santos, el club blaugrana podria haver fet ja un primer pagament pel brasiler de 10 milions d'euros. En la pàgina 178 de la Memòria Anual del Barcelona, es recull que el club té compromisos ferms de compra a llarg termini per un import de 40 milions d'euros, una xifra que coincideix amb el valor de mercat del futbolista.
Anar al contingut