Neymar, en un entrenament d'aquesta setmana (EFE)
Neymar, en un entrenament d'aquesta setmana (EFE)
Barça

El Santos demanda el Barça davant la FIFA pel "cas Neymar"

El judici arran del fitxatge de Neymar pel FC Barcelona comença a tenir repercussions. El seu club d'origen, el Santos, ha demanat davant la FIFA una compensació econòmica pels suposats perjudicis que va patir en aquesta operació

Actualitzat

El president del Santos Modesto Roma ha anunciat que el club ha interposat una demanda d'arbitratge davant la FIFA contra el FC Barcelona, Neymar i el pare del futbolista per les suposades irregularitats comeses en el fitxatge del jugador detectades per la justícia espanyola. Segons el seu dirigent, el club brasiler s'ha vist afectat en l'operació de venda dels drets del futbolista per haver rebut un valor inferior al realment pactat entre el davanter i el Barça, i vol una compensació.

Roma afirma que en l'acord entre els dos clubs els drets del jugadors es van valorar en 17,1 milions d'euros, més un complement en el cas que Neymar fos finalista de la Pilota d'Or de la FIFA. El directiu diu que "d'acord amb la investigació espanyola", aquest preu pujava fins gairebé 83,4 milions. I per això ara reclama una indemnització i els interessos corresponents.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut