Futbol

El Santfeliuenc incorpora Eric Zárate, el jugador despatxat pel Lleida Esportiu

El davanter de Sant Vicenç dels Horts es va quedar sense equip després que sortissin a la llum uns missatges seus de caire sexista, racista i anticatalanista

Actualitzat

El davanter Eric Zárate, que va veure com el Lleida Esportiu li rescindia el contracte que li havia ofert dies abans arran d'uns missatges a les xarxes socials amb to sexista, racista i anticatalanista, ha trobat un destí.

El Santfeliuenc, de la Tercera Divisió, ha anunciat la incorporació del jugador de Sant Vicenç dels Horts, explicant en una nota pública que "tothom mereix una segona oportunitat quan expressa d'una manera clara, madura, honesta i raonada el seu penediment".

El club del Baix Llobregat recorda que el jugador va publicar aquests missatges quan tenia 15 anys, "i avui és una persona que ha madurat". La nota recorda també l'arrelament del jugador a la ciutat per vincles familiars i espera la comprensió d'altres clubs catalans. Zárate, de 20 anys, va escriure un missatge de penediment arran de la polèmica suscitada, però el Lleida Esportiu va decidir acomiadar-lo uns dies després de contractar-lo.

     

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut