Els jugadors del Sant Andreu celebren el gol de l'empat. (Foto: twitter)
Els jugadors del Sant Andreu celebren el gol de l'empat. (Foto: twitter)
Futbol

El Sant Andreu remunta davant la Muntanyesa i es classifica per la final del Torneig d'Històrics

El Sant Andreu s'ha classificat per la final del Torneig d'Històrics després d'imposar-se en la tanda de penals a la Muntanyesa. Els 90 minuts de joc havien acabat amb empat a 1. Els quadribarrats amb començat perdent, però han remuntat tot i jugar molts minuts amb 10 jugadors

Actualitzat

El Sant Andreu s'ha classificat per la final del Torneig d'Històrics després d'imposar-se en la tanda de penals a la Muntanyesa. Els 90 minuts de joc havien acabat amb empat a 1. Els quadribarrats amb començat perdent, però han remuntat tot i jugar molts minuts amb 10 jugadors.

La Muntanyesa s'ha avançat ben aviat. En el minut 4 Pedro Garía ha recuperat la pilota a la zona de tres quarts i ha enviat la pilota a l'escaire de la porteria quadribarrada. L'equip de Nou Barris ha seguit atacant per aconseguir un segon gol davant un rival que no els ha inquietat fins al minut 27, amb un xut de Llamas que ha marxat fora. A 3 minuts del descans el Sant Andreu s'ha quedat amb 10 després de l'expulsió de Puerto.

En el minut 58 de la segona meitat Xavi Jiménez ha igualat el marcador amb un xut llunyà que ha sorprès el porter Tato. Llavors ha estat el Sant Andreu, tot i jugar amb un home menys, qui ha buscat el seu segon gol. L'enfrontament ha acabat amb empat, i en el llançament de penals el Sant Andreu ha aconseguit la classificació per la final del Torneig d'Històrics gràcies a la bona actuació del porter Morales, que ha aturat dos llançaments.

Anar al contingut