El Sant Andreu no passa de l'empat al camp del cuer tot i jugar molts minuts en superioritat

La desena jornada al grup III de la Segona Divisió B ha deparat una mica de tot per als equips catalans. El Sant Andreu es manté segon tot i no passar de l'empat sense gols al camp de l'Alzira, cuer de la classificació i que ha jugat en inferioritat des del minut 30. El Badalona ha tornat a la zona de "play-off" d'ascens amb una victòria per 2-0 contra un Santboià que segueix en zona de descens. El Lleida ha sumat tres punts d'or contra el líder, l'Oriola, que li permeten allunyar-se de la zona perillosa, tot al contrari que la Gramanet, que ha encaixat la segona derrota consecutiva al camp del Mallorca i no surt de la zona baixa. I en el derbi català, l'Hospitalet i el Sabadell han empatat a un al Municipal de la Feixa Llarga.

El Sant Andreu ha obtingut un empat decebedor en la seva visita al camp de l'Alzira, el cuer de la categoria. Els andreuencs, tot i jugar amb un més des del minut 30, han vist com els locals han estavellat dues pilotes al travesser en la segona meitat. Els de Natxo González també han acabat amb deu, per l'expulsió de Moyano.

L'Hospitalet ha firmat el seu quart empat en els sis últims partits i s'ha repartit els punts amb el Sabadell, que abandona la zona alta, i que s'ha avançat amb un gol d'Albert Puigdollers en el minut 17. La resposta local ha estat ràpida; en el minut 29, Toni Velamazán ha marcat el seu primer gol de la temporada.

El Badalona s'ha tornat a ficar en les posicions de "play-off" després de superar un Santboià que fa sis partits que no guanya. Els escapolats s'han imposat amb dos gols en cada part; de Santi Villa, a la primera, i de Víctor Rodríguez, a la segona. Tots dos s'han estrenat en la Lliga.

El Lleida ha sumat una victòria important que l'allunya de la zona complicada de la classificació. Contra el líder, l'Oriola, Adrià Gallego ha fet el gol de la victòria, en el minut 71, i aquesta vegada l'expulsió ha estat per als visitants, per a Juanma Valero.

En canvi, la Gramenet ha sumat la segona derrota consecutiva i no surt de la zona baixa. Al camp del Mallorca B, el filial mallorquinista s'ha situat en un 2 a 0 gràcies als gols del català Sergio Tejera i de Sergi Enrich, un futbolista que ha anat convocat en diversos partits amb el primer equip. La Grama només ha pogut escurçar distàncies amb un gol de Ferran Vila en l'últim minut del partit.