El Sant Andreu manté la seva solidesa en vèncer a domicili l'Oriola (1-3)

El Sant Andreu continua imparable en vèncer a domicili l'Oriola per 1-3. L'quip quadribarrat lidera el grup 3 de la Segona Divisió B amb nou punts de marge sobre el segon classificat, el Barça Atlètic, que ha golejat el Gavà per 5-0. D'altra banda, el Lleida se situa en posició de promoció de descens després de guanyar l'Alcoià (1-0), mentre que el Terrassa segueix cuer, tot i imposar-se al Logronyès (1-0). A més, l'Espanyol B cau fins a la zona de descens en no passar de l'empat a zero al camp de l'Alacant.

El Sant Andreu continua interpretant un recital en cada partit que juga. A Oriola, l'orquestra de Natxo González ha desafinat una mica en els primers instants, en què Cervera ha fet l'1-0. Fins que ha aparegut un solista que, amb els seus gols, ha sabut suplir l'absència del lesionat Keko. Alfredo Mayordomo, "Mayor", ha marcat els tres gols amb què els andreuencs han capgirat el marcador. El primer, en el minut 33, i els altres dos, en l'últim quart d'hora del partit. El Sant Andreu ja té quinze punts d'avantatge sobre el cinquè classificat i nou sobre el segon, que és el Barça Atlètic.

Els de Luis Enrique no van tenir pietat d'un Gavà que ha caigut a la penúltima posició. Rueda va inaugurar el marcador en el minut 6 i Elvis Onyema, en el 35, va aconseguir el seu primer gol en els últims catorze partits. Qualsevol possibilitat de reacció gavanenca va quedar avortada després del penal que va suposar l'expulsió del porter Marcos i que va transformar Nolito en el minut 55. El "pichichi" Jonathan Soriano, en el minut 73, i Gai Assulin, en el 87, van completar la primera victòria del Barça Atlètic en els últims tres partits.

En un camp on l'any passat va viure una agra polèmica, la Gramenet ha arrencat un punt, això sí, sempre a remolc del Vila Joiosa. El "Chino", Expósito, ha igualat, en el minut 52, el gol que havia marcat Rafa Belda només començar la segona meitat. Els de la Marina s'han tornat a avançar gràcies a Limones, en el minut 60, però la Grama ha continuat la successió de gols a favor empatant a través de Pedro en el 63.

A Paterna, el Sabadell va rebre una plantofada quan pensava que arribar a la zona alta no era una utopia. En una segona part rodona, el Mestalla va passar per sobre dels arlequinats amb els gols de José Luis Miñano, Rubén Sánchez i Carles Marc Martínez. És, amb tot, la primera derrota del Sabadell tot just en els últims set partits.

També decebedora va ser l'actuació del Badalona, que ha caigut a casa davant el Dénia. Els visitants han marcat en moments clau: Juan Carlos Signes ha fet el 0-1 en el minut 40 i Jorge Giménez, el 0-2 en el cinquè minut de la represa.

I dos equips de la zona baixa han obtingut dues victòries per a l'esperança. Destaquem la del Terrassa, que s'ha imposat al Logronyès amb un gol del juvenil Josep Señé en el minut 94. I la del Lleida, que ha guanyat l'Alcoià al Camp d'Esports gràcies al gol que ha aconseguit Xavi Jiménez en el minut 5. Aquest marcador fa caure en zona de descens l'Espanyol B, que ha obtingut un insuficient empat a zero al camp de l'Alacant. Els espanyolistes han acabat amb 10 per l'expulsió d'Aitor.