El Sant Andreu manté la seva posició de privilegi en empatar al camp del Dénia (0-0)

El Sant Andreu es manté ferm en el grup 3 de la Segona Divisió B, on és segon després d'empatar sense gols al camp del Dénia. Per la seva part, l'Espanyol B ha guanyat a domicili el València Mestalla (0-1), el Sabadell ha passat per sobre del Gavà per un clar 0-3, i el Badalona s'ha imposat a l'Sporting Maonès (3-0). A més, el Barça Atlètic ha empatat davant l'Alcoià (1-1), mentre que el Lleida ha signat taules amb el Vila Joiosa (0-0). La nota negativa de la jornada, les derrotes del Terrassa i la Gramenet.

El Sant Andreu manté la seva posició a la zona de privilegi de Segona B després d'aconseguir un meritori empat a zero al camp del Dénia. S'ha de remarcar que els andreuencs han jugat més de mitja part amb deu per l'expulsió d'Amarilla.

La Gramenet no ha patit a Oriola la maledicció del "gol de l'ex", però sí que un seu exjugador, José Manuel Meca, ha fet l'assistència perquè Álex Colorado marqués l'1-0 que ha estat definitiu.

El Barça Atlètic ha tallat el seu ascens en la classificació després d'empatar a 1 contra l'Alcoià. I això que els de Luis Enrique van reaccionar ràpidament al gol que va aconseguir Víctor Curto en el minut 2. Elvis va empatar en el 10, però tot i l'expulsió de Carpio a l'inici del segon temps, el Barça no va culminar la remuntada.

Millor resultat per al filial de l'Espanyol, que compta els partits dirigits per Òscar Perarnau per victòries. Un penal transformat per Méndez li va donar els tres punts al camp del Mestalla.

El Sabadell respira després d'ensorrar encara més el Gavà a la classificació. Els arlequinats han tingut la sort de marcar aviat, en el minut 10, gràcies a un penal sobre Àxel Vizuete transformat per ell mateix, i a partir d'aquí ja no han abandonat el seu domini. Un exjugador del Gavà, Albert Puigdollers, ha marcat el segon encara a la primera meitat, i ja a la represa, de nou Àxel ha tallat de soca-rel la ratxa del Sabadell, que acumulava quatre partits perdent.

El Badalona rebia l'Sporting Maonès amb un tècnic provisional, Bernardo Fuentes, després de la destitució de Manolo González, però ha acabat jugant un dels millors partits dels últims temps. David Prats ha marcat l'1-0 en el minut 41, i en la segona meitat, ha arribat la sentència. Primer, amb un golàs de Diego Torres per tot l'escaire i després amb una bona definició de Xavi Molist. Tots dos jugadors han marcat, així, el primer gol de la temporada.

Qui no ha marcat ha estat el Lleida, que no ha passat de l'empat a zero a casa contra el Vila Joiosa i se situa en zona perillosa.

I el Terrassa ha tornat a perdre, però de nou amb una mala imatge que havia semblat esborrada en els últims partits. Els de Miquel Olmo, amb moltes baixes, pràcticament no han oposat resistència a l'Alacant, que al quart d'hora del primer temps ja havia marcat dos gols, de Viyuela i Nacho Calvillo. El tercer també ha arribat en el primer temps, obra de nou de Calvillo, i la represa ha acabat sent un calvari. El Terrassa ha acabat amb deu per l'expulsió de Carroza i Edgar ha acabat completant el pòquer marcant un 0-4 demolidor que els locals han pogut maquillar una mica amb una diana de Florian Taulemesse gairebé en el temps afegit.