El Sant Andreu i el Terrassa han caigut eliminats del play-off d'ascens a la Segona Divisió B

El Sant Andreu i el Terrassa cauen eliminats del play-off d'ascens a la Segona Divisió B

Els quadribarrats han caigut, amb polèmica arbitral, en mans del Castelló, mentre que els egarencs han vist com el Compostel·la capgirava l'eliminatòria

Lluís CervellóActualitzat

Nit nefasta per a les aspiracions dels equips catalans que volien pujar a la Segona Divisió B. Ni el Sant Andreu ni el Terrassa ho podran aconseguir després de quedar eliminats en mans del Castelló i el Compostel·la respectivament.

Al Narcís Sala s'ha vist aviat que el partit definitiu no seria un empat a zero com el de l'anada. Cubillas ha marcat al minut 5, però estava en fora de joc. Per part del Sant Andreu, Ton Alcover ho ha provat de falta. A partir d'aquí han començat els problemes. Primer s'ha lesionat Dani Guerrero, minut 24. Quan Josu ha caigut a l'àrea, l'àrbitre tinerfeny Velázquez Rodríguez no n'ha volgut saber res.

En canvi, just abans del descans, quan Carroza ha agafat Cubillas, fora de l'àrea, sí que ha assenyalat els onze metres i a més ha expulsat el jugador quadribarrat. La vermella, i el gol de Rubio, han encès els ànims dels aficionats andreuencs. Malgrat tots els nervis i la inferioritat numèrica, el Sant Andreu ha sortit a la represa disposat a capgirar el resultat. Ha disposat de bones ocasions fins que ha arribat el gol de l'empat. L'ha fet Òscar Muñoz cinc minuts abans de l'acabament. Ja no hi ha hagut temps per a la remuntada i s'ha acabat el camí del play-off.
Com també li ha passat al Terrassa. Els egarencs, que duien dos gols d'avantatge de l'anada, han topat amb un Compostel·la molt efectiu. En les dues úniques arribades amb perill a la primera meitat, Tomás i Primo han igualat l'eliminatòria. A la represa, el mateix guió. Només s'havien jugat quatre minuts quan Primo ha tornat a marcar. Amb el 3 a 0, el Terrassa s'ha vist obligat a reaccionar. El primer xut entre els tres pals ha arribat al minut 75. Jugant més amb el cor que amb el cap, l'eliminació ha estat inevitable.