El Sant Andreu dóna una lliçó al Barça (3-1) i jugarà la final contra l'Espanyol

El Barça, rebut amb xiulets a Sant Carles de la Ràpita pel fet d'haver presentat un equip sense jugadors de la primera plantilla, va caure amb justícia contra el Sant Andreu per 3-1 en la segona semifinal de la Copa Catalunya. Els quadribarrats van ser molt superiors i jugaran la final contra l'Espanyol. L'estrella del partit va ser Edu Oriol, que va fer dos gols i la passada del tercer a Dani Martí. El gol dels blaugranes, dirigits des de la banqueta per Luis Enrique, va ser obra de Sergio Busquets.

El fet que el Barça no hagi convocat ni un sol jugador del primer equip per a la Copa Catalunya deixa ben clara la poca importància que el club dóna a la competició. I aquestes coses, sovint, s'acaben pagant. Amb xiulets va rebre l'afició de Sant Carles el Barça quan va arribar a l'estadi. Els seguidors blaugrana d'aquella zona tenien ganes de veure els seus ídols i Guardiola va decidir deixar-los a casa. El president del Barcelona, Joan Laporta, també va ser escridassat quan va arribar al camp.

Primera part clara per al Sant Andreu

Tot i que els cracs blaugranes no van trepitjar la gespa artificial de la Devesa, la semifinal entre el Barça i el Sant Andreu va ser per aplaudir. Fins i tot Luis Enrique ho va fer, i això que en el minut 10 els quadribarrats es van avançar amb un gran gol d'Edu Oriol. El seu xut pel pal curt va sorprendre Oier. En la primera part, gairebé totes les arribades amb perill van acabar en gol. En el minut 19, Sergio Busquets va fer l'1 a 1 aprofitant una gran passada a l'espai de Fontàs. Tot i que el porter del Sant Andreu, Morales, va fregar la pilota, no va poder evitar l'empat. Però la igualada només va durar deu minuts. En el 29, Edu Oriol, que va fer anar de corcoll la defensa blaugrana, es va treure una gran centrada que Dani Martí, venint des del darrere, va convertir en l'1-2.

La segona part, però, va ser una altra història. I és que el Barça amb prou feines va arribar a l'àrea d'un Sant Andreu molt compacte. I a 13 minuts del final va arribar la sentència. L'autor del gol, qui si no? Edu Oriol, que va rubricar el seu gran partit amb l'1-3. El Sant Andreu disputarà en aquest mateix estadi la final de la Copa Catalunya contra l'Espanyol.