El Sant Andreu comença l'any amb un destacat triomf davant l'Ontinyent (2-0)

El Sant Andreu es manté com a destacat líder en solitari després d'estrenar el nou any amb un important triomf davant l'Ontinyent (2-0). Els quadribarrats continuen amb 4 punts d'avantatge sobre el seu més immediat perseguidor, el Barça Atlètic, que s'ha imposat a l'Oriola per 2-0. En canvi, l'Espanyol B continua en promoció de descens en perdre al camp de l'Alcoià per 1-0, mentre que el Terrassa és cuer en perdre al camp del Gavà per 2-1.

El Sant Andreu ha començat l'any com el va acabar: guanyant i sense encaixar gols. Un córner llençat per Manolo Lanzarote l'han convertit en gol entre el porter i un defensa de l'Ontinyent. L'equip alacantí, quart classificat, ha pressionat molt per empatar. Però, tot i l'expulsió d'Abraham en el minut 60, ha estat Mayor qui a les acaballes ha firmat el 2-0.

Els andreuencs conserven els quatre punts d'avantatge sobre el segon, un Barça Atlètic que ha estat molt superior a l'Oriola. L'1-0 l'ha marcat Edu Oriol en el minut 21 i la sentència no ha arribat fins a la segona part, gràcies a una rematada de Marc Bartra.

La Gramenet continua alternant victòries a casa i derrotes a fora. Diumenge tocava partit lluny de Can Peixauet, i tot i que el gol molt matiner de Guillem Martí ha rebut la resposta d'Héctor Zaragoza, l'equip de Santa Coloma ha vist com l'Sporting Maonès, que jugava amb un home menys, ha tornat a marcar en el minut 76 mitjançant Iray per establir el definitiu 2-1.

La tercera victòria consecutiva del Sabadell fa pujar els arlequinats fins a l'onzena posició. Contra el Vila Joiosa, Blas Vílchez ha marcat molt aviat, en el minut 8. I només sis minuts després, el 2-0, marcat per Bermudo, ha donat als sabadallencs un avantatge que han sabut mantenir fins al final.

Toni Llebaria ha estrenat la banqueta del Badalona amb victòria. Els escapulats han superat el Mallorca B per 1-0. L'únic gol del partit l'ha fet Diego Torres en el minut 68.

L'Espanyol B continua en promoció de descens. Al camp de l'Alcoià no ha sabut aprofitar l'expulsió del local Carrión en el minut 23 i ha vist com un solitari gol de Luis Gil deixava els tres punts al Collao.

L'any comença amb optimisme per al Lleida. Ha sumat la tercera victòria de la temporada gràcies a la gran primera part que ha fet al camp del Dénia. Galiano ha marcat en el minut 4 i en el 19 ho feia Miki Martínez. El 3-0 definitiu també ha arribat abans del descans. L'ha fet Marc Sellarès.

En el duel més dramàtic de la jornada, el Gavà ha superat el Terrassa per 2-1. Un exjugador egarenc, Óscar Céspedes, ha obert el marcador en el minut 8. Tot i disposar d'una pila d'oportunitats, els de Jaume Bonet no han pogut fer el 2-0 fins a la segona part, amb una gran rematada d'Albert Manteca. El Gavà s'acosta a la permanència. El Terrassa, que és cuer, només ha pogut marcar amb un gol de Josep, un dels cinc juvenils que ha hagut de convocar Miquel Olmo per la falta d'efectius.