El Sant Andreu cau en una agònica tanda de penals al camp de la Ponferradina i es queda sense l'ascens

El Sant Andreu ha quedat a les portes d'aconseguir un ascens històric a la Segona Divisió A. Els andreuencs han guanyat al camp de la Ponferradina per 0 a 1 i han igualat l'eliminatòria després de perdre el partit d'anada al Narcís Sala per idèntic resultat, però han acabat perdent en una agònica tanda de penals. Ara, els quadribarrats hauran de jugar una repesca que encara els podria portar a la Segona A, però necessitaran superar dues eliminatòries més per aconseguir l'objectiu. El següent rival del Sant Andreu serà l'equip canari Universidad de Las Palmas mentre que el Barça Atlètic, l'altre supervivent català, jugarà contra el Jaén.

El Sant Andreu haurà de seguir lluitant per aconseguir l'ascens a Segona Divisió. L'equip andreuenc s'ha quedat a les portes del somni en caure al camp de la Ponferradina en una agònica tanda de penals. Els catalans, que havien perdut el partit d'anada a casa per 0-1, han igualat l'eliminatòria amb un gol d'Amarilla a vuit minuts per al final, un gol que ha servit per forçar la pròrroga.

En el temps afegit, no s'ha mogut el marcador i, en els llançaments des dels 11 metres, els lleonesos han tingut la sort de cara i s'han imposat per 9-8. Tarradellas ha fallat el penal decisiu, que ha desfermat l'eufòria a l'estadi del Corralín de Ponferrada i ha provocat la desolació absoluta entre els gairebé 400 aficionats que s'havien desplaçat fins a terres lleoneses. Ara, el Sant Andreu haurà de superar dues eliminatòries més, la primera d'elles contra l'equip canari Universidad de Las Palmas, per aconseguir el seu objectiu.