Sanfrecce Hiroshima, campió de la lliga japonesa (Foto: http://www.sanfrecce.co.jp).
Sanfrecce Hiroshima, campió de la lliga japonesa (Foto: http://www.sanfrecce.co.jp).
Barça

El Sanfrecce Hiroshima, campió de la lliga japonesa, tanca el quadre del Mundial de Clubs

Només faltava per saber el campió de la lliga japonesa per tenir el nom de tots els equips que disputaran el Mundial de Clubs del Japó, que comença la setmana que ve amb el Barça com a principal favorit

Actualitzat

El Sanfrecce Hiroshima s'ha proclamat campió de la lliga japonesa després de superar el Gamba Osaka a la final. Al partit d'anada, l'equip d'Hiroshima havia guanyat 2 a 3 i aquest dissabte, a la tornada, ha aconseguit el títol gràcies a l'empat a 1 amb què ha acabat el segon matx. És el tercer campionat que guanya en les 4 últimes temporades. La temporada passada el campió havia estat l'altre finalista, el Gamba Osaka.

El millor equip de la Lliga japonesa es classifica per al Mundial de Clubs, que es disputa en aquest país asiàtic entre el 10 i el 20 de desembre. El Sanfrecce jugarà el partit preliminar de dijous que ve contra l'Auckland City. El vencedor disputarà els quarts contra el guanyador de la Lliga de Campions de l'Àfrica, el Mazembe de la República del Congo. Aquests partits corresponen a la banda del quadre on no hi ha el FC Barcelona. Així que només es podrien trobar els blaugranes a la final.

 

Anar al contingut