Aquesta és la samarreta del San Lorenzo amb la fotografia del papa Francesc impresa al pit. (Foto: EFE)
Futbol

El San Lorenzo guanya al camp del Colón amb una samarreta amb la fotografia del papa Francesc

El San Lorenzo de Almagro ha homenatjat aquest dissabte el seu seguidor més famós, el papa Francesc, amb una miraculosa victòria per 0-1 davant el Colón de Santa Fe en el partit de la sisena jornada de la Lliga argentina de futbol. El conjunt blaugrana ha vestit la seva clàssica samarreta amb una imatge al pit de Jorge Mario Bergoglio, el nou papa de Roma.

Actualitzat
El San Lorenzo de Almagro argentí ha homenatjat aquest dissabte el seu seguidor més famós, el papa Francesc, amb una miraculosa victòria per 0-1 davant el Colón de Santa Fe en el partit de la sisena jornada de la Lliga argentina de futbol.
 
Amb deu jugadors per l'expulsió del defensa Mauro Cetto a la primera part, i amb el seu porter Pau Migliore convertit en la figura del partit, l'equip blaugrana ha aconseguit el gol de la victòria a través del migcampista Enzo Kalinsky amb un rematada de cap en el minut 75.

El conjunt blaugrana, entrenat per Juan Antonio Pizzi, ha vestit la seva clàssica samarreta amb una imatge al pit de Jorge Mario Bergoglio, el nou papa de Roma. Fonts del club han confirmat que hi va haver diversos projectes de samarreta, entre d'altres un que proposava la frase "preguem per vós, resa per nosaltres", en al·lusió a la delicada situació de l'equip, en llocs del descens, però s'ha acabat imposant la impressió de la fotografia i el nom del nou papa, soci número 88.235 del club del barri porteny de Boedo i que va oficiar la missa del centenari del club de Buenos Aires.
 
El president del San Lorenzo, Matías Lammens, va felicitar el cardenal argentí Jorge Bergoglio després de la seva elecció com a bisbe de Roma i va assenyalar que era "un orgull" saber que és partícip de la passió del futbol, seguidor i soci de la institució.

"Sàpiga que per a nosaltres no és un papa més o el primer papa argentí, llatinoamericà o jesuïta, és el papa del San Lorenzo o, en llenguatge ben futboler, el primer papa 'cuervo'", va afirmar Lammens. Una altra samarreta blaugrana amb el nom de Francesc i una aurèola blanca de sant, les enviarà la setmana que ve al summe pontífex la directiva del club.
Anar al contingut