El Salamanca aigualeix el comiat de Pinilla amb un triomf al Nou Estadi per 1-2

Antoni Pinilla no ha pogut acomiadar-se de l'afició del Nàstic i del món del futbol amb una victòria. El Salamanca ha aigualit l'homenatge en què s'ha convertit l'últim partit de Lliga d'aquesta temporada al Nou Estadi (1-2). David Rodríguez ha fet els dos gols visitants i David Sánchez ha retallat distàncies amb un gran xut de falta que ha resultat insuficient. César Ferrando ha optat per deixar Pinilla els 90 minuts sobre el terreny de joc, i quan els temps ja estava complert li ha ordenat que marxés per rebre l'ovació del públic.

El Nàstic no ha sabut materialitzar el seu domini sobre l'equip castellà en uns primers 45 minuts de clar color grana i, com acostuma a passar, ho han acabat pagant. Els de César Ferrando han manat en la zona ampla, controlant el compàs del partit i arribant amb cert perill a la porteria del Salamanca. Arpón, de xut llunyà, i un pal de Pinilla han estat les ocasions més clares dels tarragonins tot i que no han acabat en gol. Ja al límit del temps, però, un penal dubtós a l'àrea del Nàstic ha estat transformat per David i ha situat el 0-1 en el marcador.

A la represa, el Nàstic no ha tingut ni temps per reaccionar ja que el Salamanca, en el quatre de la segona, ha marcat el segon gràcies de nou a David. Però els tarragonins no han llançat la tovallola i han anat endavant per buscar la remuntada. Al minut 72, David Sánchez ha executat de forma magistral una falta directa que ha entrat per l'escaire i ha col·locat l'1-2. Poc després, Jandro s'ha estavellat amb el pal en el que podia haver estat el gol de l'empat.

Quan passaven uns minuts del temps reglamentari, César Ferrando ha tret Pinilla del camp perquè fos ovacionat pel públic del Nou Estadi. Dilluns es farà una roda de premsa en què probablement s'anunciarà la continuïtat del tècnic una temporada més i que Pinilla passarà a ser el director esportiu del club grana.