Segona Divisió

El Sabadell visita el Leganés i el Barça B, el Mirandés, amb l'objectiu de fer un pas cap a la salvació

El Sabadell visita dissabte el Leganés (16.00, Esport3) amb l'objectiu d'apropar-se a la permanència, i el Barça B, que també comparteix el mateix objectiu, té una cita a domicili amb el Mirandés (20.00, Esport3)

Actualitzat

Després de tornar a caure en la zona de descens, el Sabadell afronta un altre partit decisiu per a la salvació. Visita un Leganés amb la permanència virtualment assegurada, tot i que Mandiá ha alertat els seus homes que no s'han d'esperar un rival relaxat. "Ara venen que busquen el "play-off", per tant, estan il·lusionats" i crec que per aquí no passa el nostre avantatge". A Butarque, el Sabadell espera sumar la segona victòria a domicili d'aquesta temporada. L'haurà d'aconseguir sense Hidalgo, Ciércoles ni Collantes.

Qui també es veu obligat a guanyar és el Barça B. A sis punts de la permanència, als de Vinyals se'ls ha esgotat el marge d'error. Contra el Mirandés, a Anduva, el tècnic del filial acumula les baixes de Munir, que és amb el primer equip, Sandro i Gumbau, sancionats, i Robert Costa lesionat. Després de dues derrotes consecutives, el Barça B espera trobar a la tercera la victòria que li permeti matenir viva l'esperança de la salvació.

Tant el Leganés-Sabadell (16.00) com el Mirandés-Barça B es podran seguir en directe pel canal Esport3 i a través de les aplicacions per a mòbils i tauletes i la web esport3.cat

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut