El Sabadell surt golejat d'Almeria (5-1), que manté la segona plaça d'ascens directe

Golejada per oblidar. El Sabadell ha sortit escaldat d'Almeria, en perdre clarament per 5-1 en el partit que ha obert la 25a jornada a la Segona A. Al descans, els andalusos ja guanyaven 2-0 amb gols de Charles i Corona. En la represa, Marcelo Silva, Soriano -de penal- i, una altra vegada, Charles han batut Nauzet. El gol de l'honor del Sabadell l'ha fet l'Almeria en pròpia porta.

Golejada per oblidar. El Sabadell ha sortit escaldat d'Almeria, en perdre clarament per 5-1 en el partit que ha obert la 25a jornada a la Segona A. Mentre que, a casa, els vallesans encadenen tres victòries seguides, a fora també encadenen tres derrotes seguides.

Als dos minuts de joc, l'àrbitre li ha anul·lat un gol a l'Almeria per joc perillós de Charles quan ha rematat al fons de la xarxa. Tot i això, al minut 5 ha arribat el primer gol, obra del mateix Charles, amb la col·laboració del defensa Òscar Ramírez. Corona ha fet el 2-0, a la mitja hora, en aprofitar un refús del porter Nauzet.

En la represa, Marcelo Silva ha fet el tercer arran d'un córner. Poc després, Òscar Ramírez ha vist la vermella per tocar la pilota amb les mans dins l'àrea i, per tant, provocar un penal. Una pena màxima que Soriano s'ha encarregat de transformar en el 4-0. El gol de l'honor dels vallesans ha arribat també de les botes de l'Almeria, obra de Christian en pròpia porta. La maneta l'ha firmada Charles, que havia obert el marcador, amb el 5-1 definitiu.

Amb aquest triomf, l'Almeria manté la segona posició a la classificació que dóna l'ascens directe a Primera.