Sergi Tienda, porter del Sabadell, just després de parar el penal decisiu
Futbol

El Sabadell supera el Rubí als penals i jugarà la final de la Copa Catalunya

Igualtat màxima en el duel vallesà de semifinals de la competició. Després de l'empat sense gols al final dels 90 minuts, el Sabadell ha estat més encertat que el Rubí en la tanda de penals (4-2) i s'enfrontarà amb el Barça B en la final

Actualitzat

Els llançaments de penals han hagut de decidir el segon finalista en el derbi vallesà entre el Sabadell i el Rubí, després d'un duel molt ajustat (0-0). A la tanda de penals, el conjunt arlequinat ha estat més encertat (4-2) i s'ha guanyat el privilegi de jugar la final de la Copa Catalunya, contra el Barça B.

L'heroi del partit per al Sabadell ha estat el porter Sergi Tienda, que ha parat els llançaments de Marc Garcia i Aleix en la tanda, mentre els seus companys Forgas, Sandro, Bruno i Fornies anotaven els seus penals respectius. Mendoza i Estrada havien marcat per als rubinencs.

El Sabadell, que ja va jugar una final de la Copa Catalunya l'any 1991 –va perdre per 6-3 amb el Barça–, tindrà una nova oportunitat s'endur-se el trofeu a les vitrines 24 anys després.  

Anar al contingut