Waterpolo

El Sabadell suma la vuitena Supercopa d'Espanya femenina en imposar-se al Mataró per 6 a 11

Les jugadores de Nani Guiu s'han mostrat molt superiors i han sentenciat la final en el tercer quart per adjudicar-se el títol que inaugura la temporada

L'equip femení del CN Sabadell s'ha endut la Supercopa d'Espanya en derrotar el CN Mataró per 6 a 11 en la final que s'ha jugat aquest dissabte a les instal·lacions del club maresmenc. És el vuitè títol per a les vallesanes, que, fins ara, han guanyat totes les edicions d'aquesta competició.

Les jugadores de Nani Guiu han sortit molt decidides a resoldre el partit i han mostrat una regularitat implacable en atac. Fins al tercer quart, han fet tres gols per període, i han ofegat les amfitriones amb una defensa que, en la primera part, les ha obligat a exhaurir diverses possessions sense poder llançar.

El matx ha quedat sentenciat en el tercer quart amb una diferència de cinc gols (4-9), que s'ha mantingut fins al final.

Maika Garcia, amb 4 gols, ha estat designada la millor jugadora de la final.