Segona Divisió

El Sabadell s'imposa al Mirandés patint més del compte (3-2)

El Sabadell ha guanyat la partida al Mirandés (3-2) en un duel directe contra un rival de la part baixa de la classificació. Els arlequinats, tot i que s'han avançat al marcador, han hagut de remuntar per sumar tres punts que els donen cert marge amb el descens.

En només 10 minuts, el Sabadell ha trobat una mica de tranquil·litat. L'ha firmat Javi Hervás, una de les novetats a la convocatòria de Miquel Olmo, que, després de trobar un forat entre la defensa, ha superat Sergio Pérez amb un xut potent. Nauzet ha protagonitzat una magnífica intervenció per evitar el cop de cap d'Urko Vera, però, en el minut 29, no ha pogut evitar el gol del davanter basc. Borja Docal ha enviat una centrada mil·limetrada a Urko Vera que ha finalitzat amb èxit. Amb l'empat, els nervis han pogut amb el Sabadell que ha anat de més a menys. A un minut del descans, el Mirandés ha capgirat el marcador quan Igor Martínez ha finalitzat una jugada combinada.

Els arlequinats, però, han sortit a la segona part amb bones intencions i han trobat el premi en només cinc minuts. Un servei de Gato a Collantes,  juntament amb l'errada en defensa, ha servit per empatar (2-2). El Sabadell no n'ha tingut prou i ha estat capaç de remuntar. Kiko Olivas, a la sortida d'un córner i després d'un xut desviat per Hidalgo, ha enviat la pilota al fons de la porteria de Sergio Pérez.