Segona

El Sabadell s'imposa al camp del Vila-real B en un partit ple d'alternatives (3-4)

El Sabadell de Lluís Carreras ha començat d'una manera perfecta la temporada del seu retorn a 2a divisió A. Sis punts de sis possibles. Els arlequinats s'han imposat en un partit boig, ple d'alternatives, al Vila-real B a domicili (3-4). Els groguets han colpejat primer, a la mitja hora de partit, per mediació d'Airam, però el Sabadell ha sabut reaccionar amb un gol de Florian sis minuts després, aprofitant un errada absurda del porter Jorge. Ja entrada la segona part, s'ha desencadenat la bogeria. Aarón Bueno ha avançat els sabadellencs per primer cop al 75. La resposta ha estat instantània, i Joselu ha empatat un minut més tard. Quan restaven deu minuts per a la fi del matx, Manolo Lanzarote ha fet el 2-3, però novament hi ha hagut reacció dels de la Plana. Al límit del temps reglamentari, Iriome ha retornat la igualada al marcador. Ha hagut de ser novament Florian qui, de cap, fes a l'afegit el gol del triomf per als de Carreras.