Segona Divisió

El Sabadell rep una golejada de l'Alabès (0-4) en un partit que ha acabat amb nou homes

El Sabadell ha caigut davant de l'Alabès (0-4) a la Nova Creu Alta. Un "hat-trick" de Borja Viguera i un gol de Ion Vélez han sentenciat un partit que els arlequinats han acabat amb nou homes per les expulsions de Martí Crespí i Moha.

El Sabadell ha rebut una golejada davant de l'Alabès (0-4) a la Nova Creu Alta. Un hat-trick de Borja Viguera i un gol de Ion Vélez han sentenciat un partit que els arlequinats han acabat amb nou homes per les expulsions de Martí Crespí i Moha.

L'Alabès només ha necessitat vint-i-un segons per avançar-se al marcador. Ho ha fet en la primera acció ofensiva en què Ion Vélez ha centrat i Borja Viguera, sense marcatge, ha rematat de volea. Onze minuts més tard, Viguera ha anotat el segon. El davanter se n'ha anat de Nauzet en l'u contra u i ha marcat amb la porteria buida. L'inici trepidant dels bascos a la Nova Creu Alta s'ha combinat amb la inferioritat numèrica en què s'han quedat els arlequinats. Martí Crespí ha vist vermella directa al minut 29 per impedir amb la mà una acció manifesta de gol.

El Sabadell ha disposat d'un parell d'ocasions per marcar i d'una acció dubtosa de penal. Una rematada d'Aníbal i un xut de Sotan que ha refusat Goitia han estat les accions més destacades dels arlequinats a la primera part.

Tot i el desavantatge, el Sabadell no ha baixat els braços i ha intentat superar Goitia a la segona part. Kiko Olivas, amb una rematada de cap, ha intentat sorprendre el porter basc. Qui ha sorprès els arlequinats ha estat Ion Vélez, quan al minut 69, ha aprofitat la superioritat numèrica per marcar a plaer el tercer gol. I el panorama s'ha ennegrit encara més pels homes d'Olmo quan Moha ha vist la vermella per fer un comentari a l'àrbitre. I el festival golejador de l'Alabès l'ha certificat Borja Viguera. El davanter s'ha anotat el seu primer "hat-trick" com a professional després de superar Nauzet en una acció de contraatac.

Els últims minuts, els arlequinats han jugat amb nou homes i ja no hi ha hagut temps de reacció per evitar la derrota.