Futbol

El Sabadell presenta el defensa Raúl Goni, primer reforç del mercat d'hivern

Es tracta d'un central de 24 anys i procedent del Saragossa, on es va formar a les categories inferiors. Goni ha jugat també al Madrid Castilla, cedit pel Saragossa, i al Cartagena, també cedit. Al club murcià va compartir vestidor amb Abraham Paz, actual jugador del Sabadell. El futbolista aragonès arriba al Sabadell després de superar una llarga lesió.

Actualitzat
El Sabadell ha presentat el seu primer reforç d'hivern. Es tracta de Raúl Goni, central de 24 anys i procedent del Saragossa, on es va formar a les categories inferiors. Goni ha jugat també al Madrid Castilla, cedit pel Saragossa, i al Cartagena, també cedit. Al club murcià va compartir vestidor amb Abraham Paz, actual jugador del Sabadell. El futbolista aragonès arriba al Sabadell després de superar una llarga lesió.

Goni ha estat internacional sub21. Firma fins al juny del 2014. Al final d'aquest contracte el Saragossa es reserva una opció per reincorporar-lo.

Un japonès a prova

A l'entrenament d'aquest dimarts també ha participat el japonès Harada, ex del Crystal Palace, que està a prova. El Sabadell no descarta incorporar un altre defensa abans que s'acabi el mercat d'hivern.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut