Futbol

El Sabadell presenta Àlex García com a nou entrenador en substitució de Miquel Olmo

El Centre d'Esports Sabadell ha presentat aquest dilluns Àlex García com a nou entrenador, en substitució de Miquel Olmo, cessat després de la derrota dels arlequinats al camp del Racing

Actualitzat

El Centre d'Esports Sabadell ha presentat aquest dilluns a la tarda Àlex García com a nou entrenador, en substitució de Miquel Olmo, cessat després de la derrota dels arlequinats al camp del Racing. Àlex García, que ha firmat un contracte fins a final d'aquesta temporada, ha estat entrenador de les categories inferiors del Barça i aquestes darreres temporades havia fet feina de "scouting", és a dir, de seguiment i gravació en vídeo dels rivals, primer amb Tito Vilanova i després amb Gerardo Martino.

A banda de la seva experiència al club blaugrana, la temporada 2011-12 Àlex García va dirigir al Dinamo Tbilisi, conjunt georgià amb el qual va superar tres rondes prèvies de l'Europa League i va caure eliminat davant l'AEK d'Atenes.

Com a futbolista, també amb formació barcelonista

Àlex Garcia també es va formar en el futbol base del F. C. Barcelona en la seva etapa com a jugador i va arribar a jugar tres partits amb el primer equip. Com a futbolista professional, va militar en el Rayo Vallecano, Palamós, Cadis, CF Granada i Gimnàstic de Tarragona.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut