Un moment del partit entre Sabadell i Estrella Roja (@CN_Sabadell)
Waterpolo

El Sabadell passa a la fase de grups de la Lliga de Campions eliminant l'Estrella Roja (11-8)

L'equip català ha hagut de superar 3 fase prèvies abans de poder accedir a la fase de grups de la competició

L'Astralpool Sabadell ha superat l'última fase prèvia i s'ha classificat per la fase de grups de la Lliga de Campions masculina de waterpolo. En el partit de tornada de la tercera ronda classificatòria, els vallesans han derrotat l'Estrella Roja per 11 a 8. Els nedadors de Chava Gómez havien empatat a 6 dissabte a Belgrad.

El primer quart del duel ha estat igualat, 2-2. Una igualtat que s'ha mantingut fins el descans, amb un lleuger avantatge pels catalans, 5-4. No ha estat fins al tercer quart que els de casa han pogut marxar de forma definitiva en el marcador, 9-5. A l'últim quart, el Sabadell ha sabut conservar la seva renda.