El Sabadell no aixeca el cap i cau amb contundència contra el Numància (0-3)

L'equip arlequinat ha confirmat el mal inici de temporada amb la tercera derrota en tres partits. Miquel Olmo, sancionat per la seva expulsió al Mini, ha hagut de veure el matx des de la tribuna de premsa, mentre que Jesús Mari Serrano dirigia l'equip des de la banqueta.

El Numància ha mostrat més precisió ofensiva en els primers compassos del partit. L'uruguaià Braian Rodríguez i Sergi Enrich han posat a prova el porter Nauzet, que ha hagut de fer dues intervencions de mèrit en dos cops de cap. Precisament, en el minut 17, el mateix Enrich ha fet el 0 a 1 amb una rematada bombada en un córner. El gol no ha canviat l'escenari del matx i els sorians han tornat a avisar amb un xut de Vicente Pérez que s'ha estavellat a la creueta de la porteria arlequinada. En el minut 38, en un contracop conduït per Vicente, Braian Rodríguez ha fet el segon amb un xut creuat. L'única resposta del Sabadell ha estat una rematada de cap de Collantes que ha sortit fregant el pal de la porteria de Biel Ribas.

Els locals han mogut fitxa al descans amb l'entrada de Riau i Aridai, però el Numància ha tornat a sorprendre en el minut 48. Miki Palanca ha servit una falta lateral i el central Juanma, amb una rematada impecable, ha fet el 0 a 3. Amb el partit totalment encarrilat, els visitants s'han dedicat a deixar passar el temps, mentre que els únics intents dels arlequinats s'han produït per la banda de Collantes.

El Sabadell és cuer, encara sense puntuar, i ha encaixat nou gols en els tres primers partits de Lliga. Per acabar-ho d'adobar, els de Miquel Olmo visiten la setmana que ve el camp del Saragossa.