Segona Divisió

El Sabadell i el Barça B tanquen la temporada amb derrotes

En l'última jornada de Segona A, el Sabadell s'ha endut un contundent 4-0 del camp de l'Alcorcón, que ha aconseguit classificar-se per al "play-off" d'ascens". El filial blaugrana, per la seva part, ha rebut un 2-1 al feu del Xerez, un equip descendit des de fa setmanes.

Un Sabadell sense objectius i, en conseqüència, amb una falta lògica de concentració ha anat a Alarcorcón a jugar l'últim partit de lliga a Segona A i n'haurà tornat amb una golejada d'aquelles que farien més mal en qualsevol altra fase de la temporada.

El conjunt local s'hi jugava el fet d'assegurar el "play-off" d'ascens a Primera, amb la qual cosa sí que ha sortit motivat i als 35 minuts del matx ja dominava per 3-0, amb gols de Fernando Sales, Juli i Kike López. El quart gol, obra d'Urko Vera, no ha arribat fins a l'afegit de la segona part.

Una segona part que s'ha jugat per pura inèrcia. Veient les ganes que hi seguien posant els arlequinats, l'Alcorcón s'ha limitat a administrar l'avantatge que li garanteix complir l'objectiu. El del Sabadell s'havia complert unes setmanes enre.

Xerez, 2 - Barcelona B, 1

El Barça B tampoc ha pogut acomiadar la temporada amb una victòria. També li tocava jugar fora, però ho feia contra el Xerez, cuer de la categoria i descendit des de fa moltes jornades.

Els jugadors d'Eusebio Sacristán han tingut oportunitats, però no han pogut superar l'entusiasme dels andalusos, que volien dir adéu a l'afició amb una victòria.

Tan aviat com al minut 7 s'han avançat gràcies a Javi Forján, però Dongou ha aconseguit l'empat mitja hora després. Quan sembla que el xoc no donaria per a més, Franco Amoroso ha situat el 2-1 definitiu que relega el Barça B al desè lloc de la taula, rematant la línia descendent d'aquest tram final de temporada.