El Sabadell guanya el Lugo a la Nova Creu Alta (2-1) i fa un important pas cap a la salvació

El Sabadell ha guanyat el Lugo després de capgirar el gol inicial de Toni Rodríguez. Cristian García i Aníbal, de penal, han donat els tres punts als arlequinats, que els permeten fer un pas important cap a la permanència

Cristina BusquetsActualitzat

Mandiá ha repetit el mateix onze que va aconseguir l'empat sense gols amb el Mirandés. A la Nova Creu Alta el partit no ha començat gaire bé per als interessos dels arlequinats, que han rebut el gol als onze minuts. Ha estat en la primera ocasió de què ha disposat el Lugo, en una passada llarga des de la banda esquerra que ha recollit Toni Rodríguez per batre Nauzet per baix. La reacció arlequinada, però, només ha tardat dos minuts. En la sortida d'un córner, Cristian García, sense marca, ha engaltat un obús directe al fons de la porteria rival. L'autor del gol de l'empat, però, ha hagut d'abandonar el terreny de joc poc després, per molèsties. Abans del descans, un xut creuat de Marcos ha sortit per la línia de fons sense que Aníbal pogués rematar-lo. Els arlequinats han desaprofitat una bona ocasió per superar el Lugo al marcador.

La segona part ha començat bé per al Sabadell. En només dos minuts, l'àrbitre ha assenyalat penal favorable per als arlequinats, i Aníbal l'ha transformat amb un xut potent, que ha servit per capgirar el resultat. El davanter mexicà ha disposat d'una altra oportunitat, però ha arribat massa escorat davant de José Juan, i aquest li ha tapat la rematada. Nauzet ha salvat en dues ocasions consecutives el gol del Lugo abans del 70, i, just després, Eguaras ha posat el peu sobre la línia de gol i ha evitat l'empat. Caballero, a dos minuts per al 90, l'ha tingut, però el travesser no ha permès que la rematada de cap entrés al fons de la porteria. En el tram final, el nerviosisme s'ha fet palès a la Nova Creu Alta, on el Sabadell s'ha retrobat amb la victòria sis jornades després.