El Sabadell guanya a Castelló i s'assegura la presència al "play-off" d'ascens (0-2)

El Sabadell s'ha convertit en el primer equip que accedeix matemàticament al "play-off" d'ascens a Segona Divisió i, a més, és a tan sols tres punts de ser campió del grup tercer. Els arlequinats han aconseguit una victòria solvent i de prestigi, 0-2, al terreny del Castelló, que s'ha acomiadat de les opcions de pujar de categoria. Juvenal i Robles han donat la victòria a un Sabadell que, si guanya diumenge davant l'Alcoià, pot matar dos ocells d'un tret; serà campió i ajudarà els altres equips catalans. I és que el Badalona no va poder donar divendres el pas determinant per classificar-se després de cedir un empat a dos, a casa, contra l'Alacant, mentre que el Lleida va perdre contra tot pronòstic al Camp d'Esports davant de l'Alzira per 0-2.

El Badalona es manté segon, però a tres punts del cinquè, i el Lleida quart, però amb els mateixos punts que l'Oriola. Per la seva banda, el Sant Andreu ha tornat a deixar escapar una gran oportunitat per reenganxar-se a la zona alta cedint un empat contra l'Atlètic Balears. A més, els mallorquins s'han avançat amb un gol de Thiago Benavides en el minut 24, i prou han fet els de Natxo González de poder salvar un punt. El gol de l'empat ha estat de Roger Matamala, en el minut 82, que deixa els andreuencs a dos punts del "play-off".

En canvi, l'Hospitalet ha recuperat totes les opcions després de la victòria sonada de divendres a Alcoi, un 2-3 que deixa els de Miguel Álvarez a tres punts de la zona de privilegi. En canvi, la Gramenet és cada cop més a prop del descens després de caure a Ontinyent per 3-0; els de Ramon Moya són a quatre punts del setzè. Qui ja ha descendit és el Santboià, malgrat la gran victòria per 3-2 contra el Gandia. El triomf de l'Alzira a Lleida va condemnar els de Paco Clos a tornar a Tercera Divisió.