Martí Crespí és el novè fitxatge del Sabadell. (Foto: CE Sabadell)
Futbol

El Sabadell fitxa el defensa Martí Crespí, que arriba del Racing de Santander

El defensa Martí Crespí ha fitxat pel Sabadell per una temporada. El jugador balear, de 26 anys, va jugar la temporada passada al Racing de Santander.

Actualitzat
El defensa Martí Crespí ha fitxat pel Sabadell, per una temporada. El jugador balear, de 26 anys, va jugar la temporada passada al Racing de Santander. El Sabadell s'ha fet amb els serveis del futbolista "després de l'intens interès i de l'esforç del club per fitxar-lo", segons s'assegura en el comunicat oficial.

Després de formar-se al futbol base del Mallorca, on va arribar a debutar en el primer equip, Crespí va emigrar al Chornomorets ucraïnès, encara que al mercat d'hivern va tornar a l'Estat espanyol per defensar la samarreta del Racing de Santander, on no va poder evitar el descens a Segona B.
 
Martí Crespí es converteix en el novè fitxatge del nou Sabadell que dirigeix Javier Salamero, després d'Edgar (Sant Andreu), Cristian García i Kiko Olivas (Còrdova), Paco Sutil (Múrcia), Javi Barral (Guadalajara), Carlos Hernández (Saragossa B), Rúper (At.Osasuna) i el japonès Sotan Tanabe (Tòquio).
Anar al contingut