El Sabadell esgarrapa un punt valuós a La Romareda després de remuntar dos gols en contra (2-2)

El C. E. Sabadell ha esgarrapat un valuós empat al camp del Saragossa després de remuntar dos gols en contra a la segona meitat. Els locals s'havien avançat amb dianes de Cristian en pròpia porta i Roger però en la represa els arlequinats han estat capaços d'igualar el marcador. Aníbal Zurdo ha fet l'un a un i en el minut 75 Martí Crespí ha establert l'empat a dos definitiu.

El C. E. Sabadell ha esgarrapat un valuós empat al camp del Saragossa després de remuntar dos gols en contra a la segona meitat. Els locals s'havien avançat amb dianes de Cristian en pròpia porta i Roger, però, en la represa, els arlequinats han estat capaços d'igualar el marcador advers.

Aníbal Zurdo ha fet l'un a un i, en el minut 75, Martí Crespí ha establert l'empat a dos definitiu. Amb aquest resultat, el Sabadell suma 55 punts i es manté a només dos punts de la zona de promoció d'ascens a Primera Divisió.