El Sabadell empata davant el Recre (1-1), tot i acabar amb 9 jugadors al camp

El Sabadell ha aconseguit un empat davant el Recreativo (1-1), després de jugar l'última mitja hora amb només 9 homes. Primer, al minut 22, Samuel ha vist la vermella i, ja en la segona part, Juanjo ha estat expulsat per doble groga. Just després de quedar-se amb deu, ha estat quan Aníbal ha avançat els vallesans. Però, dos minuts després, el Recre ha empatat a través de Jonathan Valle. El porter Nauzet ha estat providencial amb les seves parades perquè el Sabadell no encaixés més gols.

El Sabadell ha aconeguit un empat davant el Recreativo (1-1), després de jugar l'última mitja hora amb només 9 homes. El porter Nauzet ha estat providencial amb les seves parades perquè el Sabadell no encaixés més gols.

El primer contratemps per als arlequinats ha arribat al minut 22. El col·legiat Arcediano Monescillo ha decidit expulsar amb vermella directa el defensa Samuel, ja que ha considerat que li havia fet falta a Chuli en una suposada ocasió manifesta de gol davant la frontal de l'àrea. La falta conseqüent amb un potent xut de Jonathan Valle l'ha refusat Nauzet molt ben situat sota pals.

Amb 10 homes, el Sabadell s'ha avançat en el marcador. Centrada d'Òscar Ramírez des de la banda dreta i rematada de cap d'Aníbal al fons de la poteria. Era el minut 37. Però, dos minuts després, el Recreativo ha aconseguit l'empat 1-1 amb un golàs de Jonathan Valle que ha xutat sense pensar-s'ho des de la frontal.

Al final de la primera part i només començar la segona, dues intervencions de Nauzet han estat providencials per evitar un nou gol del Recre. Però el partit encara se li ha complicat més al Sabadell, quan Juanjo ha vist la segona groga per un suposat joc perillós sobre Berrocal. Amb 9 homes, el Sabadell ha aguantat com ha pogut. Fins i tot, ha tingut un parell de jugades ofensives que podien haver desfet el desempat. Una de Lanza i l'altre d'Òscar Ramírez, amb una mà providencial del porter del Recre que ha enviat a córner el xut del de la Bisbal d'Empordà.

Ja en l'afegit, el Recre ha pogut endur-se els tres punts, però una vegada més Nauzet ha estat clau per mantenir l'empat al marcador.