Segona Divisió

El Sabadell, crescut amb la victòria sobre el Dépor, vol sorprendre un Hèrcules ple de baixes

Guanyar fora de casa, per fi, és el gran objectiu del Sabadell en la seva visita al Rico Pérez d'Alacant, on espera un Hèrcules tocat per les baixes, set en total. L'impactant triomf la setmana passada contra el Deportivo ha fet pujar encara més l'autoestima del grup de Carreras, que ara es veu capaç de tot. De cara a aquest matx, que es juga dissabte, el tècnic del conjunt arlequinat continua sense poder comptar amb Héctor Simón, lesionat al turmell dret. Adrián Luna i David Bermudo són les novetats a la llista del Sabadell, que vol aconseguir com més aviat millor els punts que li permetin assegurar-se la permanència.

Actualitzat
La victòria contra el Deportivo ha donat ales als jugadors del Sabadell, que es veuen amb prou forces per donar una altra campanada, ara al camp d'un altre dels grans, l'Hèrcules. Lluís Carreras afirma que "si hem guanyat el líder, som capaços de guanyar qualsevol. Però no voldria que els meus homes pensessin que ja està tot fet. Crec que el partit serà molt complicat, amb pocs gols i molta intensitat".  

El Sabadell no aconsegueix anotar-se els tres punts fora de casa des de l'1 d'octubre passat, quan va imposar-se al Mininiestadi al Barça B per 0-1. Una victòria al Rico Pérez acostaria els arlequinats una mica més a la permanència, ja que el descens podria quedar a més de deu punts.

L'Hèrcules de Mandiá, de la seva banda, acumula dues derrotes seguides a casa i s'ha despenjat dels llocs d'ascens directe, ara a set punts de distància. El tècnic de l'equip alacantí no pot comptar amb Paco Peña, per sanció, i amb sis homes més per lesió, entre ells el davanter David Aganzo. Davant aquesta circumstància, Mandiá ha hagut de convocar tres jugadors del filial.



Anar al contingut