Futbol

El Sabadell confirma els fitxatges dels defenses Pablo Ruiz i Yann Songo'o

El Sabadell ha fet oficial el fitxatge de Pablo Ruiz. El defensa andalús, de 30 anys que les dues últimes temporades havia jugat amb el Cartagena, ocupa la posició de central i ha firmat per una temporada. Abans havia jugat al Sevilla Atlètic, alguns partits al primer equip del Sevilla, al Múrcia i al Còrdova. Per la seva banda, Yann Songo'o s'incorpora definitivament al primer equip. Songo'o és internacional sub-20 amb la selecció de Camerun i abans estava al juvenil del Saragossa.

Actualitzat
A Sabadell, no han esperat fins a mitjanit per tancar la plantilla. El club arlequinat ha anunciat aquest dimecres a la tarda la incorporació, per una temporada, del central sevillà Pablo Ruiz. Ruiz, de 30 anys, es va formar a les categories inferiors del Sevilla, amb qui va arribar a debutar a Primera Divisió tot i que només va jugar-hi 9 partits de lliga en 2 temporades. Després, Ruiz va passar al Múrcia, el Còrdova i el Cartagena, la seva última etapa abans d'arribar a Sabadell. El club de la Nova Creu Alta també ha confirmat la incorporació de Yann Songo'o, que estava a prova. El fill de l'exporter del Deportivo també és central, té 19 anys i ha passat pels equips inferiors del Metz i el Saragossa.

Triangular a Sabadell

El Sabadell s'ha adjudicat aquesta nit el triangular per commemorar el Centenari del Castellar del Vallès. En el primer partit, els de Lluís Carreras s'han imposat per la mínima al Terrassa, gràcies a un gran gol d'Eneko, després d'una jugada personal. En el segon matx, contra el Catellar, el fitxatge estrella del Sabadell, el marroquí Baha, s'ha estrenat amb la samarreta arlequinada. Després, Lanzarote, amb un gran xut de des de 35 metres, ha sorprès el porter Rosell. I Aaron Bueno, de vaselina, ha fet el tercer dels de Carreras. El gol més celebrat, però, ha estat el del jugador local Mayoral, que ha fet l'1-3 definitiu.
Anar al contingut