Segona Divisió

El Sabadell cau golejat a Balaídos i encadena vuit jornades sense guanyar (4-1)

Una jornada més, i ja en són 8, el Sabadell ha perdut. A Vigo ha perdut amb claredat contra un Celta que practica un futbol molt atractiu, liderat per Iago Aspas i Quique de Lucas. Tots dos han participat en les jugades dels gols. En l'1 a 0, Bermejo culmina amb una rematada molt precisa, impossible d'aturar per a De Navas, i en el 2 a 0, l'exespanyolista defineix amb molta qualitat. En la represa, Joan Tomàs ha fet el tercer amb una volea que ha desviat un defensa i a set minuts pel final, Olmo ha retallat distàncies amb un cop de cap a la sortida d'un córner però de nou Bermejo, en un ràpid contraatac, ha establert el definitiu 4 a 1.

El Sabadell ha allargat a Balaídos la seva mala ratxa de resultats i ja encadena vuit jornades sense conèixer la victòria. El conjunt de Lluís Carreras no ha pogut sorprendre un Celta que acumulava tres derrotes consecutives i que ha deixat el partit pràcticament sentenciat en els primers 45 minuts de joc. En el minut 34, Mario Bermejo ha inaugurat el marcador amb un xut ajustat lluny de l'abast de De Navas i ha culminat amb èxit el setge gallec sobre la porteria visitant. Tot i el clar domini gallec, en una jugada aïllada Nabil Baha ha disposat d'una clara ocasió per fer l'empat a un però s'ha topat amb Yoel i just abans del descans, De Lucas, molt actiu per la banda dreta, ha aprofitat una assistència de Iago Aspar per fer el 2 a 0 picant la pilota amb una classe magistral per sobre de la sortida del porter arlequinat.

Només començar la segona meitat, De Navas ha tornat a ser providencial i ha evitat el tercer del Celta desviant una rematada de De Lucas. La reacció arlequinada no ha arribat i un cop més De Navas, el millor amb diferència del seu equip, ha aparegut per tornar a evitar el 3 a 0 que hauria deixat el duel absolutament decidit. Però en el minut 77, Joan Tomàs, amb un xut de volea que ha desviat lleugerament un defensa, ha fet el tercer del Celta. L'únic gol del Sabadell l'ha fet Olmo de cap a la sortida d'un córner les acaballes del partit. Però de remuntada res de res perquè Bermejo, a quatre minuts pel final, ha tancat el marcador amb el definitiu 4 a 1, un resultat que encara hauria pogut ser més desfavorable si no hagués estat per la gran actuació de De Navas.