Les noies del Sabadell han caigut a la tanda de penals de les semifinals davant de l'Olympiacos
Waterpolo

El Sabadell cau als penals davant de l'Olympiacos (9-11) i es queda sense plaça a la final de l'Eurolliga

Les noies de Nani Guiu han dominat amb autoritat la primera meitat, però les gregues han forçat els penals amb un gol 24 segons abans del final

La final de l'Eurolliga de waterpolo femení no tindrà presència catalana i és que, després de l'eliminació del Mataró, l'Astralpool Sabadell també ha caigut a la tanda de penals davant de l'Olympiacos en les semifinals (9-11).

Les gregues han saltat a la piscina amb molta intensitat i han trigat molt poc a inaugurar el marcador. Però les catalanes no s'han deixat intimidar i han sabut mantenir el cap fred. En menys de dos minuts, Olga Domènec ha empatat a 1 i, a partir d'aquí, ha començat el recital de les noies de Nani Guiu: els doblets de Bea Ortiz i de Judit Forca han deixat un contundent 1-5 al marcador al descans.

A la represa, però, la reacció de les gregues ha estat del tot letal, i han posat les vallesanes contra les cordes amb un intens atac i gol. Només un gol de Judit Forca, el sisè, ha permès que les vallesanes mantinguessin l'avantatge tot i la contundent retallada en el marcador: 5-6 al final del tercer quart.

En el darrer període, Bea Ortiz ha transformat el setè gol, però les noies de l'Olympiacos encara no havien dit la seva última paraula i han aconseguit empatar a 7 amb un gol èpic de Bianconi quan només faltaven 24 segons per al final del partit, de manera que han forçat la tanda de penals. Les gregues no han fallat cap dels seus llançaments i han sentenciat la classificació per a la final de l'Eurolliga, on es veuran les cares amb el Kirixi rus.