El Sabadell acaba amb taules al Pedro Escartín (1-1)

La baixa de Juanjo ha provocafet que Carreras presentés canvis en l'onze inicial, sobretot al mig del camp. Els arlequinats s'han trobat amb un Guadalajara que ha sortit a per totes i que ja al minut 10 donava el primer avís. Ho feia l'exjugador del Nàstic, Vicente Pérez, amb una centrada passada.

La baixa de Juanjo ha provocat que Carreras presentés canvis en l'onze inicial, sobretot al mig del camp. Els arlequinats s'han trobat amb un Guadalajara que ha sortit a per totes i que ja al minut 10 donava el primer avís. Ho feia l'exjugador del Nàstic, Vicente Pérez amb una centrada passada. En els primers compassos de partit, el Guadalajara arribava molt per la banda i tot i que el Sabadell estava ben posicionat no aconseguia construir bones accions d'atac.

El conjunt de Lluís Carreras ha rebut un gerro d'aigua freda quan al minut 21, Raúl Goni en un intent de refús dins l'àrea enviava la pilota al fons de la porteria de Nauzet. Fins aquest moment, el Guadalajara dominava en possessió, però els arlequinats s'han posat les piles i deu minuts més tard, Eneko per la banda enviava una passada a Aníbal que Razak aturava sense més.
Tres minuts més tard (al 34), Hidalgo combina amb Lanzarote que, hàbil, envia la pilota al fons de la porteria i anota el primer gol pel Sabadell. A partir d'aquest moment, els de Carreras han guanyat confiança.

La segona part ha començat amb jugada polèmica quan Piñeiro Crespo ha assenyalat cessió de Samu cap a Nauzet. L'acció no ha tingut més conseqüències ja que la lliure indirecta dins l'àrea ha acabat refusada per part dels jugadors arlequinats. A partir d'aquest moment, poques accions en atac per part del Sabadell. El Guadalajara, en canvi, ha arribat molt més i fins i tot Vicente, en una acció individual, ha perdonat el 2 a 1.

En els darrers minuts del partit els dos equips han tingut l'oportunitat d'acabar avançant-se, al final, però, taules al Pedro Escartín.