Ciclisme

El rus Nikita Novikov, suspès provisionalment per l'UCI per donar positiu per esteroides en un control sorpresa

El rus Nikita Novikov ha estat suspès provisionalment per l'UCI després de donar positiu en un control fora de competició el 17 de maig. Se li han trobat esteroides a l'orina. Des de l'any passat, Novikov corre per l'equip holandès Vacansoleil.

Actualitzat
El ciclista rus Nikita Novikov ha estat suspès de manera provisional per la Unió Ciclista Internacional (UCI) després de donar positiu en un control antidopatge, ha informat aquest divendres el citat organisme.
    
L'UCI va comunicar que en l'orina de Novikov, de 23 anys, es van trobar restes d'ostarina, un tipus nou d'esteroide, en un control antidopatge efectuat el 17 de maig i la mostra va ser analitzada al laboratori homologat per l'Agència Mundial Antidopatge (AMA) a Barcelona. L'UCI va decidir suspendre cautelarment el ciclista mentre la Federació Russa estudia i resol aquest nou cas de presumpte dopatge.
    
L'equip al que pertany Novikov, el Vacansoleil, ha comunicat que per prendre una decisió sobre aquest cas esperarà fins que en pugui conèixer més detalls i comprovar si el mateix ciclista sol·licita l'anàlisi de la mostra B.
Anar al contingut