Champions

El Rubin Kazan arriba a Barcelona amb molta prudència de cara al partit contra el Barça

A partir d'aquest dimarts es comença a jugar la tercera jornada de la Lliga de Campions. El Barça rep la visita del Rubin Kazan. Els russos, uns nouvinguts a l'elit del futbol i força desconeguts a casa nostra, visiten el Camp Nou amb ganes de plantar cara, però conscients de les seves mancances. Van arribar diumenge a l'aeroport del Prat, amb molt poca expectació. Només les dues filles del director general del club, residents a Barcelona, esperaven la seva arribada. Amb l'argentí Alejandro Domínguez com a referent, el líder de la Lliga russa no renuncia a res. Aquesta tarda, el Barça i el Rubin faran l'únic entrenament abans del matx.

Actualitzat
El Rubin Kazan va inagurar el seu palmarès de títols quan sorprenentment es va proclamar campió de Lliga rus la temporada passada. Un triomf contra pronòstic davant de rivals amb més entitat, com el Zenit o el CSKA de Moscou.

La clau de l'equip és a la banqueta. El seu tècnic, Gurban Berdiev, que veu els partits amb un rosari a la mà, té fama de gran motivador i bon estrateg. La seva convicció va fer creure als seus jugadors que podien guanyar un campionat rus pel qual ara també lluiten de forma aferrissada amb l'Spartak i el Zenit.

El seu futbol és de tarannà defensiu i digne succesor de l'escola de Fabio Capello. La seva columna vertebral parla castellà. Són el defensa argentí Ansaldi, el migcampista equatorià Noboa i l'argentí Alejandro Domínguez. Aquest últim és l'home gol i el que té més qualitat a les botes. Als seus 28 anys somia deixar Rússia i jugar al futbol espanyol.

També destaquen en el joc del mig del camp el veterà internacional rus Semak i el turc Karadeniz. Un vell conegut forma part de l'eix central de la defensa: és l'exjugador del Nàstic i el Racing César Navas. El van fitxar per recomanació del preparador físic de l'equip, el també espanyol Raúl Ruiz. Per cert, els seus porters els ha entrenat el tècnic i exporter del Madrid Pedro Jaro.
Anar al contingut