Rugbi

El rugbi femení de Lleida fa una crida a lluitar contra el masclisme i demana jugadores

Són les campiones de la Segona Divisió catalana de la categoria sènior i lluiten per la igualtat de gènere en aquest esport. Han començat una campanya a les xarxes socials.

Actualitzat

L'esport femení ha de lluitar gairebé sempre contra els prejudicis. És el que li passa a l'equip femení de rugbi de Lleida, que busca jugadores per poder competir la temporada que ve. De passada, aprofita l'ocasió per fer una campanya a favor de la igualtat entre els sexes.

L'Anna, la capitana i, de vegades, entrenadora, fa vuit anys que practica aquest esport. Són les campiones de la Segona Divisió catalana de la seva categoria i, per afrontar la temporada que ve, necessiten jugadores. Saben, però, que abans hauran de trencar estereotips.

Elles diuen que són capaces de córrer per un objectiu comú: donar visibilitat al rugbi femení. Una de les principals característiques del rugbi és la lluita al camp, la lluita per tenir la pilota ovalada. Ara, les jugadores del rugbi femení de Lleida també volen lluitar per la igualtat de gènere.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut