Hoquei patins

El Roncato Patí Vic ofereix el títol de la Copa del Rei a l'afició

El Roncato Patí Vic d'hoquei sobre patins ha celebrat amb la seva gent el títol de la Copa del Rei que va aconseguir diumenge. Després d'un tomb a la ciutat amb el trenet, s'ha ofert el trofeu al patró, juntament amb la Supercopa d'Espanya conquerida l'any passat. El capità, "Titi" Roca, i l'entrenador del Vic, Quim López, han pujat a un globus a la plaça Major. Uns 400 aficionats els han ovacionat als peus del balcó de l'ajuntament.

Actualitzat
El carrilet va tornar a recórrer el centre de Vic per celebrar un títol d'hoquei, més ben dit, dos, la Supercopa d'Espanya i la Copa del Rei, que van guanyar el passat diumenge. Parada obligada per oferir els dos títols al patró de la ciutat.

L'afició esperava l'equip a la plaça Major, on el capità de l'equip, "Titi" Roca, i l'entrenador, Quim López, es van enlairar en globus amb les dues copes. Després, la tradicional foto de família amb l'alcalde i l'esperada sortida al balcó de l'ajuntament, on els jugadors sembla que ja s'hi han acostumat.

Aquest divendres l'equip surt cap a París per disputar-hi un partit de la Lliga europea, la pròxima Copa que els osonencs tenen en el punt de mira.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut