Els jugadors del River Plate celebren l'empat sense gols obtingut a Monterrey (Reuters)
Futbol

El River Plate empata al camp del Monterrey (0-0) en el partit d'anada de la final de la Copa Libertadores

L'equip argentí, que és un dels possibles adversaris del Barça en el pròxim Mundial de clubs, reforça el paper de favorit pel fet de jugar la tornada a casa

Actualitzat

El River Plate incrementa el seu paper de favorit per endur-se la Copa Libertadores després de treure un empat en el partit d'anada de la final, al camp del Monterrey (0-0). Tot i que l'equip mexicà va disposar d'algunes bones ocasions per afrontar amb una renda a favor la tornada, a l'estadi Monumental de Buenos Aires el pròxim 5 d'agost, el conjunt argentí va saber mantenir el control del partit.

El tècnic del River, Marcelo Gallardo, va ser expulsat per haver protestat amb vehemència una decisió a l'àrbitre. Va ser el moment més tens d'una final en què els Tigres de Monterrey busquen convertir-se en el primer equip mexicà que guanya la Copa Libertadores i el River Plate, que fa només quatre anys estava al pou de la Segona Divisió, vol alçar el seu primer títol continental des del 1996.

Cal recordar que guanyi qui guanyi el títol, el River Plate ja està classificat per al Mundial de clubs del desembre, on concorrerà pel títol amb el Barça. Encara que també participin a la Copa Libertadores, els equips mexicans, pertanyents a la CONCACAF, accedeixen al Mundial a través de les competicions d'aquesta confederació.  

Anar al contingut