Leo Messi, en una acció durant l'última visita del Barça al Rico Pérez a la Lliga (Reuters)
Futbol

El Rico Pérez no s'omplirà en la visita del Barça a Hèrcules en els setzens de Copa

El club alacantí confia que augmenti la demanda en les hores prèvies al partit, tot i que no s'assoliran les previsions fetes un cop conegut el rival

Marc BéjarActualitzat

El ritme en la venda d'entrades per al partit d'aquest dimecres al Rico Pérez d'Alacant no està sent l'esperat després que el conjunt alacantí conegués el seu rival en els setzens de final de la Copa del Rei. La visita del Barça, que s'enfrontarà a l'Hèrcules en la competició del KO, no ha generat gaire expectació i l'estadi no s'omplirà. De fet, les previsions apunten a la mitja entrada, en un camp amb una capacitat per a gairebé 30.000 espectadors.

Fins aquest dilluns, el club només havia venut al voltant de 12.000 entrades. Un dels motius que han afectat la demanda són els dubtes sobre la presència de futbolistes com Messi, Neymar o Luis Suárez a la convocatòria del Barça. El trident podria perdre's aquest compromís amb la mirada posada en el clàssic de dissabte. A més, tampoc ajuda l'horari del partit (22.00) en un dia entre setmana. No sembla tenir prou pes el fet que el Barça no s'enfronta a l'Hèrcules des de la temporada 2010-11, en aquest cas a la Lliga, quan els alacantins van guanyar al Camp Nou (0-2).

L'Hèrcules va començar facilitant entrades als seus socis a un preu reduït que anava dels 15 als 35 euros. A partir del 7 de novembre, es van posar a la venda la resta d'entrades, amb preus d'entre 45 i 90 euros, unes quantitats que els aficionats alacantins no semblen estar disposats a pagar per veure el duel d'aquest dimecres a la Copa del Rei.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut