El Reus venç el Saragossa amb un gol de Querol i fa un pas important per segellar la permanència (1-0)

Querol, amb un gol a la primera part, certifica una victòria crucial per al Reus de cara a segellar la permanència a Segona

El Reus-Saragossa era un partit entre rivals directes amb la necessitat de sumar els tres punts per fer un pas gairebé definitiu per a la salvació. El conjunt català s'ha emportat el premi, gràcies a un gol de Querol a la primera part (1-0).

David Querol ha estat l'heroi del conjunt tarragoní. Vítor Silva fa una fantàstica passada a Máyor, que remata; Ratón desvia però Querol insisteix i l'empeny dins de la porteria del Saragossa (1-0, minut 26). A la segona part tots dos equips han tingut opcions de marcar, però sense sort. El Saragossa ha acabat amb un jugador menys, després de l'expulsió de Cani (per dues targetes grogues) per queixar-se a l'àrbitre.

Al final, segona victòria consecutiva per al Reus, que guanya a casa després de gairebé quatre mesos de sequera, i puja a la desena posició de la classificació.